Bestuur speeleiland

bestuur

Anoralee Cesmeli-Marlin

Voorzitter

Van Speeltuin moeder (vrijwilliger) ben ik sinds een aantal jaren voorzitter van het Speeleiland bestuur geworden. Dat doe ik met enthousiasme en plezier.
Ik ben moeder van 2 en vind het heel belangrijk dat kinderen een veilige plek hebben om te spelen. Waar ze hun energie kwijt kunnen en samen met leeftijdsgenootjes kunnen zijn.

Mijn doel is om samen met ons team van enthousiaste vrijwilligers nog veel mooie doelstellingen met en voor ons Speeleiland te behalen.
Samen staan we sterk

anja blazer 02

Anja Blazer

Secretaris

Ik ben Anja van het bestuur Speeleiland, wat mijn motivatie is om te werken als vrijwilleger voor het speeleiland is dat ik het heel fijn vindt om de kinderen een veilige en een gezellige speelplek aan te bieden waar ook nog allerlei activiteiten georganiseerd worden om de kinderen in beweging te houden worden georganiseerd. En tussendoor daar ook poffertjes bakken,.
Iedere keer de tevreden gezichtjes zien en knuffels krijgen van de kids is zo super.
Wondy

Wondy Gudeta

Penningmeester

Al heel lang werkt Wondy op het eiland als beheerder, klusjesman, winkelbediende en toezichthouder.

Logisch dat deze super-betrouwbare en precieze man nu zitting neemt als penningmeester

patrice smilling

Patrice Hocks

Sociaal werker Jeugd

Werkt in de wijk Nieuwland
voor DOCK Schiedam

Zet zich al jaren in voor het Speeleiland
met als belangrijkste taak de begeleiding
van alle medewerkers (vrijwilligers)
maar bemoeid zich ook graag met allerlei andere zaken

sammy

Sammy Dekkari

Commercieel medewerker

Mijn naam is Sammy Dekkari, geboren en getogen Schiedamse. Ik ben nu al zo’n 5 jaar vrijwilligster bij het Speeleiland en sinds 3 jaar lid van het bestuur. Ik werk zelf fulltime in de hulpverlenende sector. Ik had nooit verwacht zo lang te blijven hangen, maar het Speeleiland heeft iets wat je “vasthoudt”. Voor mij zijn dat de gezichten van blije kinderen, ouders die op een relaxte manier hun kinderen in de gaten kunnen houden en de interactie van de vrijwilligers op de werkvloer met de kinderen en diens ouders. Deze combinatie heeft het zo gemaakt dat ik niet meer weg ben gegaan en het ook niet meer wil. Voor wie nog nooit op het Speeleiland is geweest, kom gerust eens langs en wees welkom. Voor wie er wel is geweest, welkom terug!

priscilla

Pricilla Rutteman

Eiland medewerker

Al jaren betrokken bij het Speeleiland.

Eerst als bezoeker en daarna steeds zelfstandiger als lid van het uitvoerende team.

Om de lijnen kort te houden nu ook in het bestuur gevraagd, zodat we steeds beter kunnen inspelen op wat er speelt op het eiland.